LUOVIEN YHTEISÖJEN ENSIMMÄINEN DIGITAALINEN AVOIN INNOVAATIO- JA KOULUTUSALUSTA.
Alustamme edistää ja helpottaa sähköistä oppimista ja mahdollistaa eurooppalaisen yhteistyön ja kansainväliset parhaat käytännöt korkeakoulusektorin ja luovan teollisuuden yhteisöjen välillä!

Tervetuloa avoimelle oppimisalustallemme

Tämän foorumin kautta eri puolilta Eurooppaa tulevat hankekumppanimme pyrkivät tarjoamaan sinulle pääsyn innovatiivisiin ja jännittäviin digitaalisiin opetusstrategioihin. Mukana on vinkkejä ja tekniikoita, joiden avulla voit astua digitaaliselle areenalle, jättää tuntemattoman pelon taaksesi ja tulla itsevarmaksi digitaaliseksi johtajaksi!

Pandemian vuoksi olemme kaikki kokeneet valtavan muutoksen tavassa, jolla työskentelemme, seurustelemme ja opimme, ja olemme siirtyneet ennennäkemättömällä tavalla verkko-oppimiseen ja digitaalitekniikkaan. OECD:n mukaan kuitenkin vain 39 prosenttia EU:n opettajista tuntee olevansa hyvin valmistautunut käyttämään digitaalitekniikkaa päivittäisessä työssään, joten he tarvitsevat tukea… Creative Communities First!!!

Ratkaisemme tämän ongelman tarjoamalla opettajille tosielämän ja sovellettavia strategioita opettamiseen digitaalisessa maailmassa. Teemme tämän jakamalla digitaalisen opetuksen työkaluja ja jakamalla esimerkkejä parhaista käytännöistä uuden podcast-sarjamme avulla, jossa tunnistetaan, jaetaan ja laajennetaan hyviä käytäntöjä.

Luovat alat tuovat satoja miljoonia euroja Euroopan talouteen, mutta viime kuukausina rajoitusten ja sosiaalisen etääntymisen vuoksi sadat luovat kollektiivit (taiteilijat, käsityöläiset, kirjailijat, elokuvantekijät ja ohjelmistosuunnittelijat) ovat menettäneet keinonsa edistää ja myydä työtään.

Sähköinen oppiminen


Signposting Page


Podcast


Tapaustutkimukset


YouTube